0
Вход и Регистрация
ЕКСПРЕСНА СМЯНА НА СТЪКЛО В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ!

Сервиз на телефони

Безплатна диагностика на телефони

Безплатна диагностика

На всички телефони

Гарантирана най-ниска цена за ремонт на телефони

Гарантиранo най-ниска

Цена за ремонт на телефони

90 дни гаранция на ремонтирани телефони

90 дни гаранция

За ремонтирани телефони

Случват се инциденти. Ако екранът ви се счупи, ние можем да помогнем.

Drmobi.bg е специализиран сервиз в предлагането на експресни услуги на място в нашите обекти или чрез куриерски услуги. Нашите клиенти заслужават надежден ремонт и обслужване, на които могат да разчитат, затова предлагаме гаранция от 90 дни след обслужване на Вашите устройства.

Drmobi.bg предлага безплатна диагностика и консултация без задължения за Вашите устройства. Ние работим с висококачествени части и в кратки срокове на достъпни цени.

Ако вашият телефон или таблет се нуждае от смяна на счупено стъкло, тук в Д-р Моби имаме дългогодишен опит в ремонти на екрани за най-популярните марки телефони и таблети. Стъклата, които използваме са с най-високо качество на пазара, при наличност – използваме и оригинални екрани. Предоставяме и пълен набор от проверки на качеството след ремонт.

Когато стъклото е счупено и по дисплея няма черни петна или цветни черти, най-вероятно телефонът има нужда само от смяна на стъкло.
При наличието на петна или черни, се налага цялостна подмяна на дисплея. В тези ситуации Drmobi.bg е на среща за да поправи вашето устройство.

Д-р Моби предлага и други разнообразни услуги за Вашите устройства като смяна на заден панел, дисплеи, букси, слушалки, батерии, микрофони, камери и много други.

За диагностика на място, заповядайте в нашия магазин и сервиз в гр. София, бул. Шипченски Проход 43, срещу Галакси Център.
За другите градове – работим с ЕКОНТ. Изпратете вашето устройство с ЕКОНТ до офис Плиска, получател: Д-р. Моби, тел. 0877999958. Устройствата изпратени по ЕКОНТ се обработват приоритетно. 90% от телефоните получени по ЕКОНТ се връщат още в деня на получаване.

magnifier